Een complete oplossing voor de zorg

Als er een sector is waar voornamelijk met vertrouwelijke persoonsgegevens gewerkt wordt, is het wel in de zorg. De vertrouwelijkheid en geheimhouding is in vele wetten en regelingen vastgelegd. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verandert daar niet zoveel aan, immers blijven de andere wetten en regelingen gewoon in stand. Maar de AVG heeft weldegelijk de nodige impact op de zorg. Daarom is het zeer belangrijk dat ook zorgaanbieders en zorgprofessionals die zelfstandig werken, zich goed laten informeren over hoe de AVG consequenties heeft op de dagelijkse zorgpraktijk.

Privac heeft daarom speciaal voor de zorg een pakket samengesteld waar zorgaanbieders en zorgprofessionals direct mee aan de slag kunnen. Dit pakket bestaat uit:

  1. Data Protection Scan
  2. AVG templates
  3. AVG Zorg Training

Voor zorgaanbieders met meerdere personeelsleden kan dit pakket worden uitgebreid met DPO4U. Waarbij Privac u voorziet van een mogelijk verplichte FG.

Meer informatie  over onze Privac Zorgpakket? Bel met Privac  030 - 662 86 73 of vul onderstaand formulier in:

Image

(*) zijn verplichte velden

Hierbij geef ik Privac toestemming om mij te benaderen met meer informatie over het Zorg-pakket van Privac. Mijn gegevens worden verder niet opgeslagen of voor andere doeleinden gebruikt.