Sectoren

Voor een aantal sectoren hebben we aantal pakketten samengesteld van onze producten en diensten samengesteld die in spelen op de specifieke problematiek met betrekking tot het beschermen van waardevolle en vertrouwelijke gegevens in die sector.

Zorg

In de zorg wordt er continu gewerkt met zeer vertrouwelijke gegevens. Voor de zorg is zelfs een speciale norm voor informatiebeveiliging: NEN7510. Privac heeft speciaal voor de kleinere zorgaanbieder een pakket samengesteld dat databeveiliging en de bescherming van privacy naar een hoger plan trekt zonder ingewikkelde certificeringen.

Onderwijs

Dat de samenleving een hoop verwacht van het onderwijs blijkt wel uit het wat we jaarlijks aan onderwijs uitgeven: 35 miljard. Maar door die vele verwachtingen krijgen scholen steeds meer taken. Om die taken goed uit te kunnen voeren worden steeds meer systemen opgetuigd en wordt steeds vaker zeer vertrouwelijke informatie ook op school opgeslagen. Ons aanbod voor het onderwijs is speciaal ontwikkeld om hier goed mee om te gaan.

MKB

Als ondernemer bent u continu in de weer met uw onderneming. Het zien en benutten van kansen en tijdig ingrepen op bedreigingen zijn uw dagelijkse bezigheden. Daarbij gebruikt u waardevolle en zeer vertrouwelijk informatie. Echter heeft u niet de financiƫle ruimte die grote bedrijven hebben die een eigen security-afdeling hebben. Toch is uw data net zo waardevol voor criminelen als van die grote bedrijven. Privac helpt u concreet hier een passende aanpak op los te laten.