Onze producten en diensten

Voor het beschermen van waardevolle en vertrouwelijk gegevens is er geen 'one-size-fits-all' oplossing. Wij weten dat een goede bescherming van data maatwerk is, afgestemd op de specifieke noodzakelijkheden en mogelijkheden van een opdrachtgever. Toch wilt u graag weten waar u aan begint en waar u aan toe bent.

Daarom hebben wij onze Diensten & Producten zo samengesteld dat we het benodigde maatwerk kunnen leveren tegen inzichtelijke standaardtarieven. Zo weet u op elk moment de stand van zaken van uw organisatie en wat de kosten zijn.

Omdat sommige organisaties al wat verder zijn en inmiddels een Data Protection Management Programma of Privacy Management Programma aan het implementeren zijn, bieden wij ook ervaren en gecertificeerde Data Protection Officers via onze Interim DPO dienst.

Advies

Onze adviseurs bieden u oplossingsgericht advies voor concrete probleemstellingen op het gebied van databescherming en privacy.

DPO4U

Met de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming kunnen organisaties verplicht zijn een Functionaris Gegevensbescherming (DPO) aan te stellen of dat vrijwillig doen. Met DPO4U kunt u (op afroep) gebruikmaken van een FG (DPO) van Privac.

Audit

Binnen Privac hebben werken we samen met auditors die specifieke audits uitvoeren in uw opdracht. Deze audits hebben als doel om compliance aan wet- & regelgeving vast te stellen. De auditors zijn en werken onafhankelijk en zijn daarom een goede graadmeter van uw databescherming.

Interim DPO

U heeft al een visie & strategie op de bescherming van uw data maar zoekt extra expertise bij de uitvoering hiervan.